[Čefurji=fenomen]=kobajagi

Ovadba proti avtorju knjige Čefurji raus je danes bila headline, yeah right.Osebno mislim, da je ovadba bila spisana opravičeno, razen če je avtor napisal, da so dogodki fiktivni. Sploh pa so tile čefurje enako napihnjeni kot recesija. Veliko dima za majhen ogenjček. Ne vem zakaj bi recimo jaz osebno kupil knjigo o čefurjih, ker niso nič posebnega. Niti ne mislim, da imajo kakšno negativno vidno vlogo v Sloveniji razen tega, da jih mi dojemamo kot nekaj neverjetnega. Policija je daleč od nedotakljive. Razen slabih plač je narobe še marsikaj pa noben ne piše blogov in knjig o tem. Predstavljajte si policijo kot nek organizem, si predstavljate, da bi jaz napisal knjigo in zbral vse grde stvari o vas in jih napihnil ter še malo zavil in izdam knjigo? Kaj bi mi rekli:”Stari vsaka čast, dobro uporabljaš pravico svobode govora?” Nihče nebi tega rekel! Sem daleč od trditev, da je policija nedolžna, ampak primeri so redki, saj vam tudi pek vrže kruh na tla pa ga pobere in pošlje v predajo(videl na lastne oči), natakar vam špukne v kozarec, itd. Vedno so slabi delavci in pri policiji so napihnjeni. Pač za neizobražene ljudi, ki gledajo oddajo Svet je vse kriva država! Nikoli pa ni človek kriv sam. Recimo sem gledal zadnjič v oddaji Svet, kjer so prikazali, da je množica metala samo kepe, na Reuters pa je bil posnetek, kjer je policija obmetavana z železnimi palicami, itd., in potem reče voditelj, da policija napada svoje državljane s solzivcem. Pa koji kurac je narobe s tem, če ti en prej fukne v glavo železno palico? A vi bi se nastavljali pa govorili:”Lahko mečeš vame, ker me plačuješ?”

  • Share/Bookmark
 

2 odgovorov na “[Čefurji=fenomen]=kobajagi”

  1. zakon knjiga!  pravi:

    knjiga ćefurji raus je zakon;) lepo pokaže kakšno je dejansko stanje u bosni in kako je ubistvu ljudem k so pršl iz Bosne v Slovenijo težko kr jih pač večina slovencou noče sprejet in jih grdo povedna ampak na žalost je realno..drka v glavo…

  2. bravo  pravi:

    za knjigo ne vem, nisem je prebral, pa me niti ne zanima. Ostalo pa se popolnoma strinjam. Ljudje so kot ovce in slepo verjamejo medijem, tej pa napihujejo stvari, zato da imajo kaj pokazat.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !