Rode RKC “šaljivec” tisočletja!

Gospod Rode je razsvetlil Slovenijo z mnogimi neumnimi izjavami. “Verjamem samo v to kar vidim” je povedal Rode, verjetno sta z relativno obstoječim bogom tesna prijatelja in kofetkata vsak dan v Vatikanu?!? Seveda tudi na govor o skromnosti in ponižnosti je prišel s skromnim vozilom:

Saj sem omenil, da ga je pripeljal šofer?  Nekaj podatkov o avtomobilu:
5.500 kubikov, V8, 476 konjev, 700 Nm, 4.7s od 0 do 100km/h, nov cca 160.000 EUR.

Seveda fantastično po predavnjih, da je naš predsednik Kučan izjemno majhen in prisrčen sem spoznal, da bi lahko rekel Rodetu YAFM(You Are a Fucking Moron). Seveda tudi govori o splavu nas niso pustili lačne, kjer je Rode verjetno bral literaturo o splavih v Burkini Faso sem se nasmejal o njegovih dejstvih. Seveda sem pozabil omeniti, da Rode dela v Vatikanu z plačo, ki ima 0000 ničle. Pa me to niti ne moti, če ne bi ta plača bila financirana s strani babic, ki puščajo tam zneske 200 evrov od 500 in jih župnik prosi, da če bo še kaj imela naj prinese. Isti župnik pa gradi savno, fitnes in đakuzi. Seveda mora on svoj delež dati tudi v skupno blagajno;)

 • Share/Bookmark
 

6 odgovorov na “Rode RKC “šaljivec” tisočletja!”

 1. Alex van der Volk Alex van der Volk  pravi:

  Hvala ker nisi objavil njegove slike. Bi lahko zraven namreč dobil nekaj podobnega živčnemu zlomu, kar se ponavadi zgodi, ko ga vidim

  Nemški ovčar (ki ni nikoli hodil k verouku, a v bolonjski katedrali vseeno vedel več kot vodič) press

 2. možakar  pravi:

  Spoštovani avtor tega prispevka,
  očitno v sebi nosiš veliko negativizma in fovšije. Pa še slabo si poučen o marsičem. Vesel bom, če boš namesto negativizma napisal kaj pozitivnega, če že pišeš bloge. Čas, ki ga namenjaš drugim, nameni raje delu, pa boš tud ti imel dober avto.

 3. Tony  pravi:

  Jaz ga tudi ne morem poslušati. Poleg tega, da je človek neverjetno antipatičen, vsebina njegovih govorih zelo hitro pripelje do glavobola.
  Sicer pa toliko o skromnosti cerkve.

 4. you know it's me  pravi:

  Spoštovani možakar,

  zgleda še nisi na ravni, ki bi ti omogočala razumevanje napisanega prispevka …

  Poanta: reveže v cerkvah NATEGUJEJO NA SUHO, zato, da se nekdo drug lahko preserava.

  P.S.: staro, a še vedno aktualno:

  V spovednici župnika pritisne lulat … ni vedel, kaj naj naredi, pa je pred spovednico zagledal čistilca, ki je pometal. Šel je k njemu in mu rekel: “Poslušaj, mene obupno lulat tišči, pojdi v spovednico in poslušaj gospo Novakovo, ki bo zdajle prišla k spovedi, karkoli ti pove, ji daj tri Zdrave Marije za pokoro …” in odleti na stranišče.

  Čistilec se vsede v spovednico in res pride ga. Novak … Le ta mu pove: “Oče, hudo sem grešila … Podlegla sem skušnjavi in moževim željam in dala njegov penis v usta …”.

  Čistilec, šokiran, ugotavlja, da so za takšen greh tri Zdrave Marije le premalo. Zato odpre spovednico in vidi ministranta. Le-tega vpraša: “Fant, poslušaj, kaj da župnik za fafanje?”

  Ministrant ga pogleda in odgovori: “Dva Twixa in Coca-Colo!”

 5. Hotimir Hotimir  pravi:

  Možakar?? Kaj pa naj avtor bloga napiše pozitivnega??? En far, katerega cerkev je v svoji pogoltnosti pobrala polovico imetja slovenskega naroda se pripelje v 160.000 evrov vrednem avtu in predava o skromnosti?? En ljubljanski škof, rdeč in okrogel žuga lačnemu narodu kako da je požrešen. Negativnost in fovšija praviš, če nekdo to opazi?? Tako je torej Jezus učil?? Hm hm ne bi rekel. Si je sploh lahko predstavljal kakšno takole priliko: Debeli mož, ki so ga ubogi ljudje pravkar rešili iz kremplev rdečih razbojnikov pride k ubogi družini s tropom lačnih otrok in jim vzame edini hlebec kruha. Hlastno ga poje, svojemu pomočniku Karitasu pa naroči, naj pobere drobtine in jih vrže nazaj tem revežem. Seveda ob tem ne pozabi neukim lakotnikom dati še malo duševne hrane, rekoč…vidite dragi moji, to sem storil vam v dobro, da se ne boste grdo zredili, in potem trpeli za diabetesom, visokim pritiskom in poapnenju žil. Jaz sem se žrtvoval za vas, kot naš odrešenik. To je bila beseda……

 6. klemenix klemenix  pravi:

  @možakar: zbudi se, nismo več v srednjem veku!

  Drgač pa g. avtor, zelo dober zapis! Cerkev je zgleda res vedno bila in še bo podla. Obirajo uboge ljudi, ki še nasedajo nakladancijam cerkvenih “dostojanstvenikov” in skušajo na silo spreobračati ljudi, ki Cerkvi že dolgo ne verjamejo več. OK, sedaj ne bom omenjal raznih duhovnikov, ki delajo po raznih malih vaseh in (navzven) res ne kažejo ne vem kakšnega bogatunstva, a ko se je na birmo v naši vasi pomožni škof pripeljal s povsem novim Audiem A6 me je vse minilo. Pa da ne bo pomote, nisem bil v cerkvi, ker je ta že davno izgublila svoj smisel. Stvar sem opazil iz bližnje oštarije in pri priči me je prijelo srat.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !