1 zapis anti-RKC in že si na grmadi

Ja včeraj mi je dopizdilo in sem objavil nekaj resnic in dejstev o Dajani. Mogoče so težko prenesljive, ker so vse združnene na enem kupu? No, ker sem bil obtožen s strani tistih pravih blogerjev “pris”, ki je imel publiciteto skozi Studio City mi govori, da moj zapis beden. Torej Simona Rebolj, pris in še nekaj blogerjev so cenzorji, ki bodo sedaj meni in nam težili in kurčili kaj je bedno. Jaz ne prihajam na blog prisa in sedaj komentiram, da je beden. Ne grem v Cerkev in komentiram, da lažejo. Dajana, pris in podobni bodo zaradi svoje agresivnosti na tujih blogih(ne na svojih), enostavno izbaceni iz družbe kot je bila Dajana. Seveda se ne čudim, ker RKC in podporniki RKC znajo le obtoževati in deliti moralne obsodbe. No, Dajana tebe je premagala pička, kurac, joške, fafanje, 69, dogi stajl, itd. In to te je premagalo samodejno. Prisa, ursulo(al karkol je) pa bo družba premagala, ker vsak, ki je v mainstreamu(pris) je enkrat vzunaj za vedno.

 • Share/Bookmark
 

8 odgovorov na “1 zapis anti-RKC in že si na grmadi”

 1. Stric Bedanc Stric Bedanc  pravi:

  Hehe, rad bi videl Prisov fris, ko bo uzrl, da si ga fliknil med RKCjevce.

  In, ja, tisti včerajšnji zapis je bil beden populizem na Gartnerjevem nivoju.

 2. strojnik strojnik  pravi:

  Ni RKC ta, ki ti dela probleme. S kulturo in moralo si skregan… :(

 3. ketna  pravi:

  Družba misli, da sem beden in nekulturn. V takšni družbi pač to ne moreš biti, ker je družba že takšna. Jaz povem samo vse po pravici. Stric bedanc poglej ti si ponovno pustil post, ki nima ničesar. Jaz nimam ničesar s populizmom, ker nisem niti v stanju, da bi se lahko s čemurkoli tržil. Nihče ne ve, da jaz pišem ta blog(samo jaz).

  Strojnik RKC ima slabšo kulturo in moralo pa je spoštovana, zato se jaz ne sekiram za mojo;)

 4. strojnik strojnik  pravi:

  Moralo RKC poznam samo površno, bolj poglobljeno me pa niti ne zanima. Moja morala in kultura se mi zdita pa zelo pomembni… :|

 5. ketna  pravi:

  Meni se pa zdi družbena bolj kot moja, ker moja je reflektična družbeni.

 6. fetalij fetalij  pravi:

  to kar je Bedanec napisal v celoti (in pris je očitno še vedno v šoku :lol: )

  ketna, obstaja dober humor in obstaja slab humor. zadeva je relevantna. tisto kar si včeraj pisal o dajani se zdi večini zelo slab, primitiven humor. tudi meni.

 7. fetalij fetalij  pravi:

  opa, hotel sem povedat, da je zadeva “RELATIVNA”!

 8. ketna  pravi:

  @fetalij

  Jaz sem napisal tisti blog brez, da bi kogarkoli žalil. Kot sem pojasnil v opravičilu sem povzel njena mnenja in povedal kakšen je epilog vsega skupaj.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !