Velikonja naj se podrsa na svojem …..

Zakaj vedno nekdo iz Cerkve oz. nekdo verujoči meni, da se dogaja vsesplošna krivica, koji kufer na letališču se bunte, če pa imaste gospodje gozdov več kot marsikatero podjetje, ki se ukvarja s pridelavo lesa. Izjave kot so:”" kateri zlobni duh je zadržal doma ljudi, da niso v večjem številu prišli na volišča in dali svoj glas za NSi, tisti, ki so pa prišli, so se prodali za skledo leče in izvolili naslednike tistih, ki so odgovorni za Teharje…” Kdo je Tinček, da bo on govoril, da so volilci prodali svoj glas za skledo leč? Rekel bi v stilu”Ačuh—-> na zdravje, pazi nase—–>brigi se zase!

Produkcija mesij!

 • Share/Bookmark
 

16 odgovorov na “Velikonja naj se podrsa na svojem …..”

 1. Marin  pravi:

  A ti se ne bi bunil, če bi te udarli po žepu?

 2. ketna  pravi:

  @Marin

  Sj ga niso udarli po žepu! Še vrnali so mu gozdove!:)

 3. ametist  pravi:

  Gospod veleikonja je tisti, ki je po resnici povedal, kaj sledi če zdraviš rakasto obolenje z čaji, ali meditiranjem. Takrat je seveda nastal vik in krik, ampak g. velikonja je govoril resnico in jo je najbrž na Teharju tudi. Pa brez hude krvi!

 4. Hotimir Hotimir  pravi:

  A zdej bo pa en star izdajalski belček obtoževal Slovence , da jih je zlobni duh zadržal doma in da se prodajamo za skledo leče. In to on, izdajalec lastnega naroda???Da ga ni sram kvislinga prodanega. Teharje kot lager so ustanovili njegovi gospodarji-nemci nacisti (nacional socialistična nemška delavska partija).To so tisti, ki so mučili, pobili, miljone ljudi, delali medicinske poizkuse na otrocih, ki jim je velikonja prisegel, čeprav so imeli v svojem programu jasno zapisano, da bodo iztrebili Slovence. V njem so bili po vojni zaprti v glavnem domobranci rupnikovega bataljona, ki so jih Angleži vrnili kot kvislinge. V njem so se po vojni dogajali tudi poboji, podobno vendar v veliko manjši meri kot v nemčiji, franciji ali na dolenskem in ljubljanski pokrajni pod roko belčkov. Vsak zločin je treba obravnavati enako. Tudi teharske. V Sloveniji se je v letih po komunizmu zvrstilo že toliko vlad , ali levih ali desnih, ki bi lahko kaznovale ali sodno preganjale zločince. Zaenkrat jih še niso našli. če jih, je prav, da jim sodijo. Sodišča, ne pa nek narodov izmeček, ali kakšen revanšistični rimokatoliški škof, ki je do pred 17 leti vzorno sodeloval s komunistično oblastjo. Taki nimajo nobene pravice soditi nas, poštenih slovencev, ki nimamo nič z njihovo vojno. Samo en gnusen grd črn madež, ki ga znova in znova skušajo obnavljati in nas poštene slovence mazati z njim.

 5. Oskar  pravi:

  Starci,v penzijo in tiho.

 6. direktni  pravi:

  Hotimir, si povedal praktično vse, nimam kaj dodati, bravo. Razen morda tega, mda mi grejo ti klerikalci vsak dan bolj na ku…, ker zame osebno o politiki nimajo nobene pravice javno razpredat. Mi, ki s svojimi “neprostovoljnimi prispevki” plačujemo penzijo njihovih dušnih pastirjev, pač nismo dolžni poslušati njihovega enoumja in zveličavne resnice. Zame so na nivoju gasilskega društva ali šahovskega krožka, in noben politični faktor, da se razumemo. Kaj počnejo za cerkvenim obzidjem me prav malo briga, a javno poveličevati najhujše izmečke, izdajalce lastnega naroda v najhujših časih, …. perverznost brez primere. In temu je potrebno narediti konec, kajti to ni demokracija, temveč njena zloraba, v najbolj sprevrženi obliki.

 7. mark  pravi:

  Če se nekdo spozna na medicino, še ni rečeno, da ima razčiščene tudi ostale pojme, o vzrokih in posledicah se bo dalo govoriti še naslednjih sto let, naj nas pustijo že enkrat pri miru z rečmi, ki sicer res niso v ponos vsem nam, bili so pač taki časi, nekateri so imeli samo smolo. Zaslužni so pa večinoma ušli in zdaj se njihovi potomci vračajo nazaj, mislim, da jih nihče ne zatira, kar je tudi prav. Skrajnosti nikoli ne prinesejo miru in je tudi nam ne bodo, škoda časa in denarja…

 8. mustang  pravi:

  No, jest BTW poznam kr neki ljudi, vključno s samim seboj, ki s(m)o pozdravl raznorazne bolezni brez raznih Velikonj in medicine. Tip je res tečn ka podrepna muha.

 9. kr`adn  pravi:

  Ne se razburjat, EMŠO deluje, ZANESLJIVO !!!

 10. ametist  pravi:

  @hotimir, le povejte gdaj in katere parizane,zavedne Slovence, ali člene OF je izdal? Koga je likvidiral in naj se mu sodi! Same floskule kakor vidim. V nasprotnem primeru bi bil že davno pokojni in nikoli v državni službi.

 11. openhearted  pravi:

  AMETIST: ta revček v tistih časih še ni vedel, kakšna je razlika med moškim in žensko, pametuje in se s svojimi resnicami okoli vlači. Taki in njemu podobni so mojega očeta za “svetim hramom” zaklali, ker je partizanom (kako ste jim vi že rekli?)dal hrano.

  MARK: strinjam se. Mladi, ki prihajajo imajo veliko več problemov z iskanjem služb in normalno zaživeti, kot da se ubadajo s stvarmi, ki so se dogajale pol stoletja pred njihovim rojstvom. Nikogar ne vprašam, kaj so bili njegovi starši. Nekateri pač ne znajo drugače. In ti so tisti, ki spreminjajo (ohranjajo) Slovenijo na “naše” in “vaše”.

  V Starem Rimu bedake, kot je Velikonja, veliki rimski govorniki niso pustili niti, da jih poslušajo, kaj šele, da bi jih spustili na govorniški oder.

 12. ametist  pravi:

  MARK, vsaka čast vam! Verjamem, da sva oba rojena kar nekaj let po krvavi moriji, ki se je dogajala na naših tleh. Vsem vam pa želim lepše čase in SREČNO!

 13. jani  pravi:

  je ćist ok sploh će si ga rabil

 14. Frana  pravi:

  Naj gospodarijo s svojim premoženjem, da bodo lahko živeli in uživali, mi moramo delat, nobeden ti ne da nič zastonj. Tu je pa sama fehtarija vedno in povsod.

 15. ketna  pravi:

  @Frana

  Kaj pa govoriš? Saj veš, da duhovniki nimajo plače in zato denarja, hehe;)

 16. Janči  pravi:

  Človek, ki je preživel Teharje, je bil za celo življenje zaznamovan s tem. Enako velja tudi za žrtve nemških taborišč in domobranske policije. Žrtve na eni strani pa ne morejo “odtehtati” zločinov druge strani ampak se seštevajo v slovensko skupno sramoto.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !